Krijg uitstekende content van de top 5% content creators

ContentRockr streeft ernaar om enkel met de beste content creators van over heel de wereld samen te werken. Via ons netwerk en onze bewezen selectieprocedure selecteren wij de meest gedreven contentexperten.

Ons selectieproces

Als een ‘quality-first’ bedrijf selecteert ContentRockr de beste contentcreators uit zijn netwerk. Onze doeltreffende selectieprocedure zorgt ervoor dat jij met de beste contentcreators kan samenwerken.

30% Slaagt

Binnen ons netwerk zoeken we naar kandidaten met de gevraagde moedertaal die beschikken over de nodige specialisaties en competenties. Uit die resultaten filteren we de beste kandidaten.

12% Slaagt

Via persoonlijke diepte-interviews worden de specialisaties van de kandidaten in detail gecontroleerd. Daarnaast brengen we de interesses, motivaties en persoonlijkheden van de kandidaten in kaart.

8% Slaagt

Iedere kandidaat krijgt een aantal testprojecten die gebaseerd zijn op het werk dat de kandidaat zal moeten doen. In deze testen tonen de kandidaten hun kennis, professionaliteit en gedrevenheid.

5% Slaagt

De resultaten van deze testen worden door onze contentspecialisten geanalyseerd. De klant kiest uit de 5% beste kandidaten.

Top 5% beste contentcreators

ContentRockr heeft een uniek wereldwijd netwerk van de beste contentcreators. Ons netwerk is de thuisbasis van mensen met een uitzonderlijke achtergrond: copywriters, vertalers, ux schrijvers, videoreporters, social media managers, illustratoren, vormgevers,…. Met zijn netwerk, zijn agentschap, en zijn software helpt ContentRockr in alle integriteit topbedrijven.

Werk samen met de beste talenten

Dankzij ons internationaal netwerk van toptalenten zijn wij klaar om al jouw contentprojecten aan te pakken

Copywriters

Zakelijke en commerciële teksten zijn een vakgebied op zich. Ze moeten tegelijk wervend, to the point, overtuigend en verleidelijk zijn. Onze copywriters zijn bedreven in copy voor al jouw websites, brochures, nieuwsbrieven, advertenties en bedrijfsmagazines.

Videoreporters

Een kort en krachtig filmpje voor social media of een langere video om op je website te plaatsen? Onze videoreporters draaien beelden ter plekke, nemen interviews af, ondertitelen en monteren en zorgen er zo voor dat jouw videoboodschap perfect overkomt.

Social media managers

De social media manager verstaat de kunst om met de juiste beelden en met bondige, rake teksten een ware community te bouwen rond jouw merk. Hij zorgt in samenwerking met de overige teamleden voor interactie met klanten, modereert onlinereacties en bouwt een dynamische socialemedia-ervaring uit.

SEO specialisten

Zoekmachineoptimalisatie is belangrijk. Onze SEO/SEA-specialist past de content en de linkstrategie van je website(s) aan, zodat je content beter opgepikt wordt door zoekmachines.

Vertalers

Je kan je content uiteraard ook in verschillende talen laten vertalen om nog meer (potentiële) klanten te bereiken. Wij werken niet alleen met gekwalificeerde native vertalers, maar laten elke vertaling ook nalezen door een native proofreader.

Contentcoordinators

De contentcoördinator is de spilfiguur tussen de klant en het interne contentteam. Jij brieft wat je als klant wil aan je contactpersoon en hij of zij zorgt ervoor dat alle copywriters, vertalers, proofreaders, videoredacteurs, vormgevers, … op het juiste moment en met de juiste info aan de slag gaan, om jou op tijd het gewenste resultaat te leveren.

Content creators that choose for ContentRockr

  • Working with ContentRockr is very simple, all information is easily accessible & communication around every project is transparent for all parties involved. If you prefer to work in Word, you can export the document from ContentRockr to a Word document without worrying about changes in layout, appearance and so on, as everything will be taken over exactly as in the original file on ContentRockr. So, all together very suitable.

  • Claude vertaalt niet alleen heel uiteenlopende teksten (over sport, energie, financiële zaken, veiligheid…) vlekkeloos vanuit het Nederlands naar het Frans, maar checkt ook graag of alle feiten juist zijn. Hij wil immers kwaliteit afleveren, zowel qua inhoud als qua stijl. Claude werkt al meer dan 15 jaar als freelance vertaler.

  • Evi schrijft Nederlandstalige copy over heel uiteenlopende onderwerpen, van lifestyle en technologie tot cultuur. Dat doet ze in alle vormen: flyers, blogposts, brochures, volledige websites of socialemediaposts. Dankzij haar jarenlange ervaring vindt ze voor elke klant en voor elk onderwerp vlot de juiste tone of voice.