Dit is ContentRockr

ContentRockr is ontstaan uit Mediaforta. Mediaforta is een Belgisch contentmarketingagentschap. Al vanaf bij de start van het agentschap had Mediaforta een tool ontwikkeld die het voor zijn klanten beschikbaar stelde. Het idee was eenvoudig. Gemakkelijker uitstekende content te maken. Deze tool werd stevig onder handen genomen en stellen we nu niet alleen open voor onze klanten, maar ook voor andere bedrijven en agentschappen.

Ons verhaal

 • 2021

  Mediaforta today

  Vandaag zijn we een 'leading' digitaalcontentmarketingagentschap in België. We werken zowel voor multinationals als voor grotere kmo's en ambitieuze start-ups. We leveren producten en diensten die bedrijven helpen om uitstekende content te maken en te verspreiden, zodat ze betere relaties kunnen uitbouwen en verder kunnen groeien. We geloven dat uitstekende content consumenten echt helpt en informeert. Dit draagt bij tot een interessantere en eerlijkere wereld. Die passie delen we dagelijks met onze klanten.

 • 2013

  Mediaforta goes remote

  Mediaforta schaft zijn kantoor af. Alle medewerkers mogen nu van thuis uit werken. Twee jaar later worden ook alle werkuren afgeschaft. Onze medewerkers werken dan niet alleen van waar ze willen, maar ook wanneer ze willen. Deze manier van werken draagt bij tot de unieke Mediaforta-cultuur.

 • 2012

  Mediaforta across the borders

  Mediaforta wordt actief in Nederland en werkt daar onder meer voor Securitas. Mediaforta bouwt verder een internationaal netwerk van contentcreators uit. Intussen telt dit netwerk meer dan 3000 contentcreators in meer dan 20 landen, die Mediaforta kan inzetten voor zijn klanten.

 • 2011

  Mediaforta launches #DCMC

  Merken overtuigen dat content een middel kan zijn om meer bezoekers, leads en verkoop te genereren, vraagt op dat moment nog veel overtuigingskracht. Mediaforta lanceert in 2011 het digitale contentmarketingcongres DCMC. Dit is een 100% digitaal jaarlijks event waarbij verschillende specialisten gedurende vijf dagen hun visie en inzichten delen rond digitale contentmarketing. Zo’n volledig online event was toen revolutionair.

 • 2010

  Mediaforta is founded

  Tom Peeters richt Mediaforta op, nadat hij meer dan 10 jaar met succes verschillende tijdschriften heeft uitgegeven. Tijdens die periode werkte hij ook mee aan de marketing van Coca-Cola België en Nederland. Die dubbele ervaring op het vlak van uitgeven en marketing combineert hij in Mediaforta. Vanaf dag 1 focust Mediaforta op het digitale (wat toen geen evidente keuze was). Mediaforta als digitaal contentmarketingagentschap ziet het levenslicht.

Onze Cultuur

Wat ons uniek maakt zijn onze medewerkers, onze manier van werken, onze cultuur.

Excellence

We zijn een ‘quality first’-bedrijf. Hierin excelleren we. In alles wat we doen, ligt onze focus continu op kwaliteit. We doen liever minder, maar beter. Onze medewerkers hebben dan ook uitzonderlijke talenten en scholen zich voortdurend bij om in topvorm te blijven.

Getting things done

We hebben een hands-on mentaliteit: we doen het gewoon. Ideeën worden werkelijkheid. We hebben een ‘growth’ mindset, zijn ambitieus, flexibel, optimistisch en streven ernaar om onze droom werkelijkheid te maken.

Bescheidenheid & respect

Met de voeten op de grond. Geen job is voor ons te min. We hebben respect voor onze klanten, collega’s en leveranciers. We zijn eerlijk en transparant. We onderhandelen met onze leveranciers enkel over eerlijke prijzen. We letten op de kleintjes. Omgekeerd verwachten we ook respect van onze klanten en leveranciers.

Out of the box

We denken out of the box, we zijn creatief en eigenzinnig en we innoveren continu.

Vertrouwen

We krijgen de ruimte en het vertrouwen om onze job zelf te organiseren. We hebben plezier in onze job. We werken waar en wanneer we willen. Wanneer we fouten maken, zien we dat als de beste leerschool om nog beter te worden in wat we doen. Onze klanten geven ons de ruimte en het vertrouwen zodat we uitstekend werk kunnen doen.

Verantwoordelijkheid

We gaan tot het uiterste, de extra mile, om onze klanten te verwonderen, en we doen dit binnen de cultuur van Mediaforta.

Content creators die kiezen voor ContentRockr

 • Van bij haar start als freelance vertaler in 2009, toen ze nog in Nederland woonde, omvatte Valeries klantenlijst ‘blue-chip’ bedrijven. Toen ze in 2013 terugkeerde naar Groot-Brittannië, werkte ze vijf jaar als docent Nederlands aan de Leeds Beckett Universiteit. In die periode bleef ze vertalingen maken en behaalde ze ook haar MITI en ISO-17100 certificeringen. Hoewel haar specialiteit ligt in het technischere vertalen, ontvangt ze de meeste waardering voor ‘lossere’ vertalingen en transcreatieopdrachten.