Stroomlijn het volledige contentproductieproces

Via de contentkalender van ContentRockr krijg je zicht op al je campagnes en activiteiten. De dynamische contentkalender kan vlot gedeeld worden en heeft verschillende views en dashboards.

Overzichtelijk redactieproces

Werk de obstakels om kwalitatieve content te maken weg. Geef jouw team de workflows, de contentcreators en alle andere tools die zij nodig hebben om waardevolle content te maken.

 • Dynamische contentkalender

  Speel in op de acutaliteit en pas eenvoudig je contentkalender aan. Plan snel extra content in.

 • Gedeelde workflows

  Stroomlijn je contentcreatie, verminder de vergadertijd en zorg voor een vlotte samenwerking. ContentRockr brengt marketeers en contentcreators samen in gedeelde workflows om goede contentmarketing op te leveren.

 • Directe communicatie

  Bestel via een briefingsdocument de content die in lijn ligt met het contentplan. Met de chatbot communiceer je rechtstreeks met de contentcreators in iedere fase van het productieproces.

 • Werk samen en geef feedback

  Krijg de content die je als organisatie voor ogen hebt. Binnen ContentRockr kan je op ieder moment in de productiefase de aangeleverde content nakijken, feedback geven en valideren.

 • Inzicht

  Produceer efficiënter goede content dankzij een continu up-to-date inzicht in de status van de volledige contentproductie.

 • Notificaties

  Win tijd en krijg berichten wanneer een eerste versie klaar is, wanneer er feedback komt op de content of wanneer de contentcreator een vraag heeft.

 • Ideeën

  Krijg binnen ContentRockr ideën voor contenttopics aangeleverd. Laat de contenttopics die je nodig hebt uitwerken.

Genereer impact met kwalitatieve content

Krijg de kwalitatieve content die je als organisatie nodig hebt. Laat de content valideren en laat je team vlot feedback geven op de content. De contentcreator ontvangt en verwerkt deze feedback automatisch. Op die manier krijg je content die in lijn ligt met je contentmarketingplan.

Plan, maak en publiceer op al je social media

Versterk de user experience en maak content in verschillende talen

Voeg binnen ContentRockr vertalers toe aan je contentproductieteam. Ontvang vervolgens de content in verschillende talen. Nadat de eindredacteur de vertaling heeft nagelezen, publiceer je vanuit ContentRockr deze content op de juiste kanalen.

Genereer kwalitatieve leads en klantengesprekken

Zorg dat de sales en marketing meteen aan de content kunnen die zij nodig hebben om waardevolle klantengesprekken te genereren. Dankzij de contenthub van ContentRockr vinden alle teams binnen jouw organisatie meteen de content die zij nodig hebben om te delen met hun prospecten.

Versterk je aanwezigheid op social media

 • Sociale media

  Ontvang bij ieder contentitem meteen de bijhorende social media posts.

 • Creëer social streams

  Maak snel een social media contentagenda aan en laat die uitwerken.

 • Werk samen

  Geef met heel je team feedback op de socialemediaposts vooraleer je die valideert en publiceert.

 • Publiceer

  Plan en publiceer al je social media vanuit ContentRockr.

Ontdek wat Contentrockr voor jou kan doen

Agentschap

Maak uitstekende contentmarketing
voor je klanten

Contentcreators

Vind jobs en werk voor interessante
merken